De diensten van Jonk Personeel

Elke situatie is anders. Bij Jonk willen we u helpen om uw personeelsvraagstuk op te lossen. Hierbij kunt u denken aan: het zoeken naar de perfecte kandidaat (detacheren), een tijdelijke oplossing (uitzenden) of iemand direct in dienst nemen (werving en selectie). Wij staan u graag bij met onze kennis en expertise waarmee we u volledig ontzorgen.

Ontzorgen op de Jonk wijze

Wij kijken niet naar het basis functieprofiel, maar naar mogelijkheden. Hoe kunnen wij de functies invullen naar ieders tevredenheid. Out of the box denken, oplossingen vinden die anderen niet zien en waar onze opdrachtgevers zelf niet aan gedacht hebben. Dat is de werkwijze van Jonk.

De expertise van Jonk Personeel kenmerkt zich door ons grote netwerk, oprechte interesse in mensen en vooral het werken met veel plezier. Zo doen wij net dat stapje extra wat nodig is. Dat is waar wij energie van krijgen en wat is vastgelegd in onze kernwaarden:

  • Persoonlijk; oprechte interesse;
  • Afspraak is afspraak;
  • Eerlijk en betrouwbaar;
  • Werkgeluk.

De mogelijkheden die wij bieden

Werving en selectie

Direct op zoek naar personeel voor uw organisatie? Jonk Personeel helpt graag om deze werving en selectie vragen in te vullen. In ruil voor een afgesproken fee en eventuele campagnekosten, waardoor het vooraf helder is wat er van elkaar verwacht wordt. Jonk bezit een groot netwerk en stopt niet voordat het gewenste resultaat is bereikt. Wij verzorgen de gehele voorselectie en eerste gespreksronde waardoor alleen de passende kandidaten bij uw bedrijf op gesprek komen.

Uitzenden

Werknemers die speciaal zijn geselecteerd om een tijdelijk capaciteitsprobleem in uw organisatie in te vullen. Deze medewerkers zijn flexibel inzetbaar voor korte en lange periodes. Zij bieden tijdelijk meer kennis, ervaring en capaciteit. Mocht het van beide kanten zeer goed bevallen, dan kunnen onze medewerkers bij u in dienst treden. Hier maken we vooraf vaste afspraken over.

Detacheren door Jonk Personeel

Jonk Personeel heeft een vast bestand aan medewerkers. Zij worden voor korte en lange periodes gedetacheerd voor diverse opdrachten. Hierdoor zorgt Jonk Personeel voor een stabiele personeelsbezetting en toegevoegde waarde voor uw organisatie.

*Jonk Personeel is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU.

Ontvang per mail als eerste onze beschikbare vakkrachten.

Schrijf u in voor onze mailing.
Toestemming(Vereist)