De diensten van Jonk Personeel

Bij Jonk Personeel vinden we elk personeelsvraagstuk uniek en bieden we een op maat gemaakte oplossing voor uw vraag. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte kandidaat (detacheren), een tijdelijke oplossing (uitzenden) of het rechtstreeks in dienst nemen van personeel (werving en selectie), wij staan u graag bij met onze kennis en expertise.

Vanuit onze passie voor mens en techniek en ons geloof in werkgeluk willen we onze medewerkers bemiddelen. Want wie met plezier zijn werk doet levert een hogere bijdrage bij onze opdrachtgevers. Dankzij onze zelf ontwikkelde Jonk persoonlijkheidstest achterhalen we de drijfveren van onze medewerkers en maken we de perfecte match naar onze opdrachtgevers. 

Kwalitatieve vakkrachten met werkgeluk: Jonk Personeel biedt dé passende oplossing voor elk personeelsvraagstuk.

De mogelijkheden die wij bieden

Detacheren door Jonk Personeel

Onze vaste medewerkers zijn beschikbaar voor korte en lange opdrachten bij onze opdrachtgevers. Zij bieden een stabiele personeelsbezetting en toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Uitzenden

Wij selecteren de beste werknemers voor uw tijdelijke capaciteitsproblemen. Onze flexibele medewerkers zijn zowel voor korte- als lange termijn inzetbaar en bieden extra kennis, ervaring en capaciteit. Mocht het goed bevallen, dan kunnen zij bij u in dienst treden. Hier maken we vooraf vaste afspraken over.

Werving en selectie

Wij helpen u bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw organisatie. Wij bieden een heldere prijsstructuur en verzorgen de gehele voorselectie en sollicitatiegesprekken. Ons doel is om de perfecte match te vinden tussen onze kandidaat en uw bedrijf, waarbij beide partijen werkgeluk ervaren.

Ontvang per mail als eerste onze beschikbare vakkrachten.

Schrijf u in voor onze mailing.