Oke, dus je bent op zoek naar personeel

Dan ben je bij ons aan het juiste adres, we zijn dé specialist voor technisch/uitvoerende beroepen in Friesland waarmee we jouw personeelsbezetting op een normaal peil houden.

Waar staat Jonk Personeel voor

Jonk Personeel staat voor lange termijn-oplossingen. We zijn dé specialist voor technisch/uitvoerende beroepen in Friesland. We gaan voor een lange termijn relatie. We willen jouw bedrijf goed kennen zodat we de juiste medewerkers kunnen selecteren. Op die manier wordt onze dienstverlening perfect afgestemd op jouw bedrijf.

Waarom de lange termijn oplossing
We geloven in lange termijn oplossingen zodat toekomstige tekorten of problemen in de personeelsbezetting niet meer voorkomen. Omdat we je bedrijf door en door kennen, kunnen wij je continuïteit op personeelsvlak bieden voor nu en in de toekomst.


ONZE OPLOSSINGEN

Campagne(s) specifiek voor jouw bedrijf
Voor sommige vacatures is het extra lastig om geschikte kandidaten te vinden. Hiervoor maken we een maatwerk marketingcampagne waarbij de de juiste kandidaten voor jouw bedrijf vinden. Wat we in gaan zetten spreken we van tevoren af, dit kunnen middelen zijn als Social Content, video’s, advertenties etc. We recruiten uit jullie naam en laten de kandidaten op een landingspage inschrijven.

Werving en selectie
Wij helpen je bij het vinden van de juiste kandidaat voor je organisatie. Wij verzorgen de gehele voorselectie en sollicitatiegesprekken. Ons doel is om de perfecte match te vinden voor de lange termijn.

Detacheren
Onze vaste medewerkers zijn beschikbaar voor korte en lange opdrachten. Zo heb jij een stabiele personeelsbezetting en blijft de continuïteit van je bedrijf gegarandeerd.

Uitzenden
Wij selecteren de beste werknemers voor tijdelijke capaciteitsproblemen. Onze flexibele medewerkers zijn zowel voor korte- als lange termijn inzetbaar en bieden extra kennis, ervaring en capaciteit. Mocht het goed bevallen, dan kunnen zij bij u in dienst treden. Hier maken we vooraf vaste afspraken over.

Elk bedrijf heeft een andere oplossing nodig. Daarvoor leren we je graag kennen.

Neem contact met ons op via 0511 233 043, info@jonkpersoneel.nl of via onderstaand contactformulier.


Contact